Uke 1: kjøkken

tilbake til: oversikten / uke 1 flytting og riving

Første uken handler mest om å rive ned ting og det gjelder også kjøkkenet. Det som kanskje har vært mest bråkete var å få ned flisene fra veggen. Jeg måtte bruke brekkjern for å få disse ned. Selve kjøkkeninredningen var veldig løs, flere av skruene satt ikke fast og etter at jeg skrudde skapene fra hverandre så var det enkelte skap som bare kunne løftes av veggen. Flaks at ingen ble skadet av dette tidligere.

Det tok vel omtrent en time å få ned alle flisene og overskapene. Jeg lot benken stå igjen til senere. Det ble nok en tur på Haraldrud Gjenbruksstasjon for å dumpe mer søppel. Den nye ordningen tillater 20 gratis turer til gjenbruksstasjonen, har nå brukt 6 av de på første uken med oppussing og flytting.

Nå er kjøkkenet også ryddet og alt er fjernet bortsett fra utslagsvasken.

Laminatgulvene på entreen og kjøkkenet er også tatt opp og fraktet vekt.

Tilbake til oversikten

1 Comment

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s