Uke 01: flytting og riving

< tilbake til oversikten

Den første uka blir det antakelig litt støy fordi da flytter jeg inn alle møblene og starter riving av kjøkken og fjerne stuegulvet. Det er også en lettvegg som må rives ned på det ene soverommet.

Aktiviteter denne uken:

DatoBeskrivelseUtført
04. jan.overtakelse og nabovarsel
05. jan.parkett levert og båret opp
05. jan.flyttebyrå kommer med møbler
05. jan.rive lettvegg og skap på soverom
08. jan.rive kjøkkenet
09. jan.rive opp gulvet på soverom og entre

Mandag / Tirsdag

Det har vært et par hektiske dager med riving og bæring til nå denne uka. Det som kanskje bråket aller mest var når jeg og Terje måtte rive ned lettvegg og skapene som sto på soverommet. Skapene var av ekstremt god kvalitet og med det mener jeg lange og mange skruer og spikre overalt. Jeg er sikker på at om blokka hadde rast ned så hadde dette skapet vært like helt. Det tok iallfall 1-2 timer å rive disse og bære ut restene. Lettveggen ble tatt fra hverandre, gipsplatene ble knekt i passe størrelser til å putte i sekker og bære ned i kjelleren.

Gulvet måtte også fjernes siden skapene sto direkte på betongen. Det øverste laget var parkett av laminat, men under laminaten var det gulvbelegg som så ut som ekte treverk på den ene siden av lettveggen og en annen variant på den andre siden av veggen. Begge måtte bort.

Det ble ganske mye bråk og ganske mye søppel av å ta bort lettveggen og gulvbelegget. Det ble først båret ned i kjelleren og senere kjørt på Haraldrud gjenbruksanlegg i 4 runder.

Kjøkkenet er neste >

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s