Uke 3-4: Mer maling og pussing

tilbake til oversikten

Det viser seg at det ble vanskelig å sparkle alle veggene så håndverkerne satte opp gipsplater på alle veggene isteden. Dette bråket naturlig nok mye mer enn ellers siden de måtte borre i mur for å få disse på plass. I tillegg ble de ferdige med å lage inngangen til stua ved å ta bort dørkarmene og lage en boks.

Jeg har også fått revidert hvor mye elektrikeren må gjøre. Siden vi nå har fjernet samtlige lister i huset er det også problemer med PVC ledningene som var der fra før. Det betyr at alle ledninger og stikkontakter i huset må strekkes opp på nytt. På grunn av regler som sier at om man pusser opp eller endrer noe etter 2012 så må det også et overspenningsvern på plass. Så elektrikerregningen kom på rundt 43.000,- til slutt :/

Nå er kjøkkenet sparklet første gang og alle andre vegger og tak har fått en runde. Jeg regner med at det blir litt finsparkling før de setter i gang med å male veggene.

Første strøket på soverommene er ferdig, velvet til venstre og klassisk blå til høyre. Dette blir bra når det får et strøk til.

Dette er fargene som er valgt. Den hvite fargen “silke” skal på alle tak og hele kjøkkenet. Den blå heter “Klassisk blå” og er valgt av Olivia på soverommet hennes. Den i midten heter “velvet” og blir brukt i gangen og på soverommet mitt. Den til høyre heter “Hummus” og vil bli brukt i stua. Det vil bli matt finish og Jotun lady maling.

Kjøkkenet blir også levert på tirsdag, men settes nok ikke opp før til helgen.

tilbake til oversikten

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s