Uke 4 – 5: Kjøkken og parkett (igjen)

Kjøkkenet var vanskelig å skru sammen. Betongen i veggen mot oppgangen var ekstrem hard så vi klarte ikke å få hengt opp overskapene på flere forsøk. Kjøkkenet skal vi prøve å sette opp igjen på mandag 08.02. Håper vi klarer det denne gangen.

Parkett er nå ferdig i stue og ett soverom, samt vegglister. Vi har også gjort ferdig halve gangen og halve soverom 2. Parkett på kjøkken er det siste vi legger. Vi håper å bli ferdige med det før tirsdag 09.02.

Elektriker kommer 09.02. for å montere stikkontakter i hele huset og det som trengs på kjøkkenet mens Telia sender montør på onsdag 10.02. for å installere internett på nytt. Rørlegger vil også fikse rør til vask og oppvaskmaskin i løpet av uka.

Når dette er ferdig så vil leiligheten være mulig å bo i. Dette har vært mye mer jobb en jeg kunne ha forestilt meg, men nå nærmer det seg iallfall slutten.

Noen bilder fra denne uken:

tilbake til oversikten

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s